Exclusieve Vaartochten / Suppen

 

Wil je een dagje het water op dan ben je bij Happy op de Vecht aan het juiste adres. Wil je rustig varen over de prachtige Vecht langs de mooiste landhuizen, watervilla's, boerderijen, forten, molens etc. kies dan voor onze elektrische loungeboat. Wil je wat sportiever de Vecht ontdekken dan kun je heerlijk suppen. 

 

Onze Elektrische Qrafter E-Qruiser 600 is te huur voor gasten die een vaarbewijs hebben en logeren bij Happy op de Vecht. Logeer je niet bij Happy op de Vecht dan kun je een vaartocht met kapitein boeken. We varen met maximaal 8 personen (inclusief kapitein. De vaartochten die we aanbieden zijn:

Nature Relax Tour (voorheen Mindfulness op de Vecht)

Laat je meevoeren in deze bijzondere beleving onder professionele begeleiding.
Bea Stigter - BE Academy, is o.a. Mindfulnesstrainer en Ademcoach. Zij is een liefdevolle gids voor mensen die de weg terug willen vinden naar zichzelf. Zij zal je tijdens deze reis begeleiden met ademhaling- en mindfulness oefeningen zodat jij, bewust van alles om je heen, ook de rust en stilte in jezelf kunt ervaren.  Optimaal (er)varen, genieten en tot rust komen in de prachtige natuur.

We vertrekken vanaf ons mooie plekje aan de Vecht in Nederhorst den Berg.
Anita vaart en jij hoeft alleen maar te zijn en van de fijne stem van Bea te genieten. Halverwege de tocht geeft Bea een Yoga Nidra sessie van een half uur. 
We sluiten af met een kopje thee op de boot en bij een avondsessie in veel gevallen met een prachtige zonsondergang.

De Nature Relax Tour duurt 1,5 uur.
Je mag zelf je groep samenstellen en je gewenste datum doorgeven. De prijs voor deze beleving is € 350 en er kunnen maximaal 6 gasten mee aan boord. Wil je heerlijk kunnen liggen dan adviseren wij een groep van maximaal 4 personen.

Voor meer informatie over de Nature Relax Tour of reserveren bel/whatsapp je Bea op 06-52602279 of mail naar info@beacademy.nl

 

Heb je interesse in een ademsessie en/of meditatie? Kijk dan ook eens op de website van BE Academy, wat Bea nog meer aanbiedt. www.beacademy.nl 


Silence Tour

Optimaal (er)varen, genieten en tot rust komen in de prachtige natuur. Rust en stilte om je heen.

We vertrekken vanaf ons mooie plekje aan de Vecht in Nederhorst den Berg.
Anita vaart in de elektrische loungeboat helemaal in stilte en jij hoeft alleen maar te genieten van al het moois wat je om je heen ziet en/of hoort. Helemaal één zijn met de natuur en je eigen gedachten.

De tocht duurt 1 uur en brengt je naar een heel mooi stiltegebied met ooievaars en ijsvogeltjes.
Voor meer informatie over de stiltetocht of reserveren bel/whatsapp je Anita op 06-54308008 of mail naar info@happyopdevecht.nl

Speciale Aanbieding Silence Tour vanaf € 50 p.p. (uitgaande van minimaal 2 personen)

 

Sunset Love Tour / Sunset Friends Tour

Samen romantisch genieten van een glaasje bubbels en een prachtige zonsondergang terwijl Anita je langs de mooiste plekjes over de Vecht vaart. Vertrek vanuit Nederhorst den Berg twee uur voor zonsondergang tot de zon onder gaat.
We varen deze Sunset Love Tour het gehele jaar door bij mooi rustig weer.
Het tarief is € 100 p.p.

 

Wil je er een gezellige Sunset Tour met vrienden van maken dat kan ook!
Het tarief voor een 2 uur durende Sunset Friends Tour voor 4 personen is € 65 p.p.

 

Je mag zelf je hapjes en drankjes meenemen of vraag Anita naar de mogelijkheden van  
Happy op de Vecht 
bubbels, water, spa rood en een hollandse borrelplank.

 

Ladies Tour

Gezellig wijnen, sightseeing, varen, relaxen... Alles mag als je maar geniet!

Je vertrekt vanuit Nederhorst den Berg waarna je heerlijk 2 uurtjes met je vriendinnen gaat genieten terwijl Anita je langs de mooiste plekjes vaart. Hapjes en drankjes mag je zelf meenemen of vraag Anita naar de mogelijkheden van de
Happy op de Vecht bubbels, water, spa rood en een hollandse borrelplank.

Speciale Aanbieding Ladies Tour vanaf € 50 p.p. (uitgaande van minimaal 4 gasten)

 

Suppen

Op de sup geniet je van de stilte en de mooie natuur en tegelijk train je je lichaam op een gezonde manier.
Heb je al eerder gesupt dan kun je vanaf onze steiger zo de Vecht op om een mooie tocht te maken. De minimale huurperiode bedraagt 1 uur en de prijs is € 15 p.p. voor het eerste uur en voor elk uur extra € 10.

 

Heb je nog nooit gesupt en wil je het graag leren dan is een privéles aan te raden. Een uur privéles is al mogelijk voor € 40. Blijkt dit uur net iets te kort dan kun je een half uur bijboeken voor € 20 of vind je het zo leuk en wil je nog even zelf op pad dan kun je voor € 10 per uur zelf nog een tochtje maken.

 

Wil je samen met een vriend(in)  leren suppen dan kun je een 2 uur durend privé arrangement boeken. Eerst wordt alles op de wal uitgelegd, vervolgens oefen je terwijl je de aanwijzingen vanaf de steiger krijgt en we sluiten af met een eerste tochtje onder begeleiding over de prachtige Vecht.

 

Bij onverwacht slecht weer wordt de datum in overleg verzet.


Voor meer informatie en/of inschrijven bel/whatsapp je naar Anita 06-54308008 of mail naar info@happyopdevecht.nl

 

Voor reserveringen, algemene voorwaarden en onze privacyverklaring ga je naar de contactpagina