Relaxen in de Barrelsauna

 

Een paar uur relaxen en genieten bij Happy op de Vecht. Dat kan met ons speciale Barrelsauna arrangement voor maximaal 3 personen. Een combinatie van zweten in de barrelsauna, dompelen of zwemmen in de Vecht, douchen onder de heerlijke koud/warm water buitendouche en ontspannen met een koffie/thee of borrelarrangement in de Tiny Houseboat of bij mooi weer in de heerlijke tuin. Vergeet niet je badjas, slippers, badkleding en handdoeken mee te nemen. Uiteraard mag je zonder badkleding in de sauna maar kom je buiten de sauna sla dan een handdoek om en ga je zwemmen in de Vecht of relaxen op de steiger dan is badkleding of een badjas verplicht.

 

De prijs is € 62,50 p.p. voor 3 uur gebruik van sauna, buitendouche, tuin en Tiny Houseboat. Het sauna arrangement is voor minimaal 2 en maximaal 3 personen en incl. een glas bubbels of vers geperste jus d'orange en onbeperkt koffie/thee en water. Verder mag je je eigen hapjes en drankjes gewoon meenemen maar je kunt Anita ook vragen of zij een borrelplank of bittergarnituur wil verzorgen.

 

Elke dag vanaf 15.00 uur kun je gebruik maken van ons Barrelsauna arrangement. 

 

Wil je blijven slapen in de Tiny Houseboat dan kan dat en verzorgen wij desgewenst de volgende ochtend om 9.30 uur een heerlijk keuzeontbijt. Voor prijzen check je onze pagina logeren. 

Voor reserveringen, algemene voorwaarden en onze privacyverklaring ga je naar de contactpagina