Relax Arrangementen

 

Heerlijk relaxen en genieten bij Happy op de Vecht.
Dat kan met ons speciale Barrelsauna arrangement of met het Vriendinnenarrangement.
Beide arrangementen zijn voor maximaal 4 personen. Een combinatie van zweten in de barrelsauna, dompelen of zwemmen in de Vecht, douchen onder de heerlijke koud/warm water buitendouche en ontspannen in de Tiny Houseboat of bij mooi weer in de heerlijke tuin. Vergeet niet je badjas, slippers, badkleding en handdoeken mee te nemen.
Eventueel hebben we een luxe 2 persoons Optidee saunapakket te huur voor € 25. Dit pakket bestaat uit 2 luxe badjassen (maat M en L), 2 extra grote zachte saunalakens, 2 handdoeken en 2 paar badslippers. Uiteraard mag je zonder badkleding in de sauna maar kom je buiten de sauna sla dan een handdoek om en ga je zwemmen in de Vecht of relaxen op de steiger dan is badkleding of een badjas verplicht.
Beide arrangementen zijn incl. een glas bubbels of vers geperste jus d'orange en onbeperkt koffie/thee en water. Verder mag je je eigen hapjes en drankjes gewoon meenemen.
Bij het vriendinnenarrangement mag je bij mooi weer gratis ons Mistral Flamenco supboard gebruiken.

 

Barrelsauna arrangement:

4 uur lang genieten
Prijs € 50 p.p. bij 4 personen / € 60 p.p. bij 3 personen /
€ 75 p.p. bij 2 personen

Vriendinnen arrangement:

6 uur lang genieten
Prijs € 60 p.p. bij 4 personen / € 80 p.p. bij 3 personen /
100 p.p. bij 2 personen

 

Voor info over speciale deals via Instagram/Facebook of een lastminute aanbieding kun je een whatsapp naar Anita sturen.

Voor reserveringen, algemene voorwaarden en onze privacyverklaring ga je naar de contactpagina