Watersporten op de Vecht

 

Wil je een dagje het water op dan ben je bij Happy op de Vecht aan het juiste adres. Wil je rustig varen over de prachtige Vecht langs de mooiste landhuizen, watervilla's, boerderijen, forten, molens etc. kies dan voor onze heerlijke nieuwe loungeboat. Wil je wat sportiever de Vecht ontdekken dan heb je de keus uit 2 trapkano's en 2 supboards.

 

Onze Elektrische Qrafter Qruiser 600 is te huur voor gasten die een vaarbewijs hebben en logeren bij Happy op de Vecht. Logeer je niet bij Happy op de Vecht dan kun je een vaartocht met kapitein boeken. Zie hiervoor onze pagina Exclusieve Vaartochten. 
Wil je een Qrafter Qruiser 600 huren zonder dat je in bezit bent van een vaarbewijs dan kan dat bijvoorbeeld op de Loosdrechtse plassen. (www.qrafter.nl)

 

Met de Hobie Trapkano kun je er samen (wij hebben 2 trapkano's) of alleen op uit en het heerlijke gevoel van vrijheid beleven. Is het een waterfiets? Is het een kayak? Het is allebei en zelfs meer! Dankzij het unieke trapsysteem kom je veel verder dan met een waterfiets of kayak en met minder inspanning. Voor de afwisseling of om er een echte workout van te maken kun je ook peddelen. Een comfortabele stoel, stabiliteit, roertje en handig opbergluik voor mobiele telefoon garanderen een prachtige tocht over rivier de Vecht. De minimale huurperiode bedraagt 1 uur en de prijs is € 25 p.p. voor het eerste uur en voor elk uur extra € 12,50. Voor meer informatie en beschikbaarheid bel/whatsapp je naar 06-54308008 of mail naar info@happyopdevecht.nl

 

Op de sup geniet je van de stilte en de mooie natuur en tegelijk train je je lichaam op een gezonde manier.
Heb je al eerder gesupt dan kun je vanaf onze steiger zo de Vecht op om een mooie tocht te maken. De minimale huurperiode bedraagt 1 uur en de prijs is € 15 p.p. voor het eerste uur en voor elk uur extra € 10.

 

Heb je nog nooit gesupt en wil je het graag leren dan is een privéles aan te raden. Een uur privéles is al mogelijk voor € 40. Blijkt dit uur net iets te kort dan kun je een half uur bijboeken voor € 10 of vind je het zo leuk en wil je nog even zelf op pad dan kun je voor € 10 per uur zelf nog een tochtje maken.

 

Wil je graag onder professionele begeleiding de Vecht ontdekken dan biedt Happy op de Vecht samen met Voedingsconsulente Marlise op verschillende tijdstippen 2 uur durende suparrangementen aan. Samen beschikken we over 5 supboards voor zowel de beginnende als de gevorderde supper. We vertrekken vanaf de steiger bij Happy op de Vecht en suppen langs de mooiste plekjes met ijsvogeltjes en ooievaars. Advies over het suppen en desgewenst ook over gezonde voeding zit bij het arrangement inbegrepen en halverwege de tocht krijg je een heerlijke gezonde smoothie en na afloop koffie, thee of een glas bubbels. De prijs voor dit arrangement is € 47,50 p.p. en we gaan op pad met maximaal 3 gasten. De beschikbare dagen kun je in onze evenementenkalender op Facebook terugvinden. Wil je zelf met een paar vrienden de datum vaststellen informeer dan naar onze beschikbaarheid. Bij onverwacht slecht weer wordt de datum in overleg verzet.


Voor meer informatie en/of inschrijven bel/whatsapp je naar Anita 06-54308008 of mail naar info@happyopdevecht.nl

 

Voor reserveringen, algemene voorwaarden en onze privacyverklaring ga je naar de contactpagina