Watersporten op de Vecht

 

Wil je een dagje watersporten dan ben je bij Happy op de Vecht aan het juiste adres. Je hebt de keus uit de Whaly Sloep, 2 trapkano's en 2 supboards.

 

De Whaly 450 Classic Sloep is een koersvaste polyethyleen sloep voorzien van een zuinige en stille 8 pk buitenboordmotor. De boot is erg praktisch ingedeeld met genoeg opbergruimte. De handige biminitop heb je in een handomdraai opgezet als je last hebt van de zon of het onverwacht gaat regenen. Verder behoort een zwemtrap, anker en rugrol voor de bestuurder tot de standaarduitrusting. Je mag zelf kussens om op te zitten meenemen maar je kunt ook een basis of luxe kussenset met zonnedek bijhuren. We verhuren de sloep aan maximaal 4 personen en de minimale huurperiode bedraagt 3 uur. Prijs is afhankelijk van het seizoen vanaf € 30 per uur.

 

Met de Hobie Trapkano kun je er samen (wij hebben 2 trapkano's) of alleen op uit en het heerlijke gevoel van vrijheid beleven. Is het een waterfiets? Is het een kayak? Het is allebei en zelfs meer! Dankzij het unieke trapsysteem kom je veel verder dan met een waterfiets of kayak en met minder inspanning. Voor de afwisseling of om er een echte workout van te maken kun je ook peddelen. Een comfortabele stoel, stabiliteit, roertje en handig opbergluik voor mobiele telefoon garanderen een prachtige tocht over rivier de Vecht. De minimale huurperiode bedraagt 2 uur en de prijs is € 15 p.p. per uur.

 

Op de sup geniet je van de stilte en de mooie natuur en tegelijk train je je lichaam op een gezonde manier.
Heb je al eerder gesupt dan kun je vanaf onze steiger zo de Vecht op om een mooie tocht te maken. Heb je nog nooit gesupt dan is privésuples onder leiding van supcoach Marlise Scholte-Dalmulder ons advies. Samen met Marlise beschikken we over 4 supboards. De minimale huurperiode bedraagt 1 uur en de prijs is € 15 p.p. voor het eerste uur en voor elk uur extra € 10.

 

Voor meer informatie over privésuples bel/whatsapp je naar 06-24719020 of mail naar info@gewichtsconsulente-marlise.nl 

Voor reserveringen, algemene voorwaarden en onze privacyverklaring ga je naar de contactpagina